Daily Comfort

€ 21,50

Daily Comfort

€ 21,50

Deze uitgebreid geteste MYSOLE Daily Comfort is dé oplossing voor veel voetproblemen bij heren en dames. De MYSOLE Daily Comfort geeft optimale ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet. Hierdoor worden veel klachten voorkomen én opgelost. De MYSOLE Daily Comfort zorgt ook voor drukverdeling, drukontlasting, en schokdemping tijdens het staan en lopen.

Gebruik

- Overbelaste/doorgezakte voorvoet;

- Weinig vetkussen onder gehele voet;

- Vermoeide voeten;

- Veel staan of lopen.

Daily Basic Leather

€ 17,95

Daily Basic Leather

€ 17,95

Deze inlegzool bewijst zich al jaren als goede vervanger van de bestaande inlegzool of als supplement in schoenen die zonder inlegzool worden geleverd. De MYSOLE Basic Leather geeft lichte ondersteuning aan de achter-, midden- en voorvoet. De MYSOLE Basic Leather zorgt ook voor lichte drukverdeling, drukontlasting en schokdemping tijdens het staan en lopen.

 

 

 

- Vervanging bestaande inlegzool;

- Weinig vetkussen onder gehele voet.

 

Deze uitgebreid geteste driekwart MYSOLE Ladies’ Comfort is dé oplossing voor veel voorvoetproblemen bij dames, met name bij het lopen op hoge hakken. De MYSOLE Ladies’ Comfort geeft optimale ondersteuning aan de voorvoet. Hierdoor worden veel klachten voorkomen én opgelost. De MYSOLE Ladies’ Comfort zorgt ook voor drukverdeling, drukontlasting, en schokdemping tijdens het staan en lopen.

- Overbelaste/doorgezakte voorvoet;

- Weinig vetkussen onder gehele voet;

- Vermoeide voeten;

- Veel staan en/of lopen;

- Zwangerschap.


Daily High Heels

€ 22,95

Daily High Heels

€ 22,95

Deze uitgebreid geteste MYSOLE High Heels inlegzool is dé oplossing voor vrouwen met voorvoetklachten welke ontstaan door het dragen van (hoge) hakken. De MYSOLE High Heels voorkomt klachten aan de voorvoet. De MYSOLE High Heels zorgt voor drukontlasting, drukverdeling en schokdemping tijdens het staan en lopen.

 

- Bij het dragen van (hoge) hakken;

- Voorkomen van welbekende voorvoet klachten.

De MYSOLE Kidzz is een makkelijke, veel toegepaste inlegzool voor kinderen. Comfortabel, slijtvast en afwasbaar.

 

 

 

- Behoefte aan steun in slappe kinderschoenen.