Voor de meeste mensen de reden om tijd en geld in sport te investeren. Sporten vergt vaak veel van het menselijk lichaam. Bij veel sporten krijgen vooral de voeten het zwaar te verduren. Bij iedere sport en vooral bij ieder individu zijn de belastingen en wensen verschillend. Een goede sportschoen kan vaak niet afdoende inspelen op alle individuele aspecten. Het is dan ook belangrijk om de sportschoen aan te vullen met een perfect op de individu, dan wel de sport, afgestemde inlegzool. MYSOLE beperkt het risico op blessures en ander sportleed en zorgt ervoor dat de sportschoen, de voet en de specifieke bewegingen nog beter op elkaar worden afgestemd. Een MYSOLE inlegzool verhoogt het comfort van de schoen en voegt, waar nodig, extra demping en stabiliteit toe.

Sport Soccer

€ 22,95

Sport Soccer

€ 22,95

De MYSOLE Soccer inlegzool is speciaal ontwikkeld voor de voetbalschoen. De inlegzool geeft optimale ondersteuning aan de achter- en de middenvoet. Bovendien biedt een zachte hielspot achterin de  inlegzool de nodige schokdemping in de landingsfase bij springbewegingen. De kunststof kuip onder de inlegzool biedt stabiliteit bij zijwaartse bewegingen. De MYSOLE Soccer is een dunne inlegzool en past in vele merken voetbalschoenen.

-Overbelaste/vermoeide voeten;

-Instabiele enkel;

-Doorgezakte/overbelaste voetboog;

-Branderig gevoel in de voeten.

Sport Running

€ 22,95

Sport Running

€ 22,95

De MYSOLE Running inlegzool is speciaal ontwikkeld voor hardloopschoenen. Deze inlegzool geeft optimale ondersteuning aan de achter- en de middenvoet. Bovendien biedt deze inlegzool de nodige schokdemping tijdens het hardlopen. De MYSOLE Running inlegzool staat garant voor comfort tijdens het hardlopen!

- Overbelaste voeten

- Pijnlijke en vermoeide voeten

- Instabiele enkels

- Doorgezakte/overbelaste voetboog;

- Veel lopen.